Pitutur ngawur

Posted: 16, 2015 in Uncategorized

Pitutur Jowo Asli
Pitutur Jowo asli ojo dilalekno
Urip iku mung sedelo
Mulo ojo digawe sengsoro
Ayo podo makaryo golek bondo
Ning ojo lali karo wanito
Sing disebut surgo ndunyo
Bojo limo ra popo
Ben iso kelonan saben dino
Seminggu iku pitung ndino
Dadi sing rong dino iso nyilih rondo
Ra usah mikir duso
Sing Kuwoso iku gede pangapuro
Mulo konco…
Tulung pitutur iki disebarno marang konco lan Moro Tuo
Kowe bakal diantem nganggo tugelan boto
Ra percoyo cubo buktino!!!
Sing meneng berarti rumongso
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino …
Sing manyun berarti ra’iso boso jowo

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s